U bevindt zich op: Home > Abonnementen

PBM Magazine abonnement: voor iedere professional die pensioen serieus neemt

Met een abonnement op het Pensioen Bestuur & Management Magazine (PBM Magazine) bent u verzekerd van een onafhankelijk en kwalitatief hoogstaande informatiebron voor de pensioensector. Onze opiniërende artikelen kijken naar de toekomst van het pensioenstelsel en houden u op de hoogte van belangrijk pensioennieuws.

Thematische kwartaaluitgave
Elk kwartaal een nieuwe uitgave van het PBM Magazine met een actueel thema. De eerstvolgende thema’s zijn: 'Europa' (juni 2020) en 'Marktordening in beweging' (september 2020).

Wat kunt u verwachten? Onafhankelijke achtergrondinformatie, opiniërende artikelen en columns met een twist. Uw kostbare tijd kunt u maar éénmaal investeren, doe dit daarom in dit onafhankelijke kwaliteitsmedium, zodat u elk kwartaal in één keer volledig op de hoogte bent.

Gratis proefexemplaar
Vraag nu een gratis proefexemplaar aan en overtuig uzelf van wat onze abonnees al weten: zonder PBM Magazine kunt u uw werk niet goed doen. Wacht niet te lang met beslissen, want momenteel bieden wij u een prachtig kennismakingsabonnement aan.

Kennismakingsabonnement met 50% korting
Neem nu een abonnement op PBM Magazine en verzeker uzelf van:

  • Elk kwartaal een nieuw PBM Magazine vol achtergrondinformatie, tips en opinies;
  • Gratis toegang tot de uitgebreide pensioendatabase op de website;
  • Gratis de nieuwste uitgaven van PBM Dossierreeks – een serie van kwalitatieve handboeken samengesteld door professionals uit de pensioenbranche.

Een abonnement op het Pensioen Bestuur & Management Magazine kost €185,- excl. 9% btw per jaar. Als kennismaking geniet u het eerste jaar van het PBM Magazine voor slechts €92,50 excl. 9% btw. Dit is een hoogwaardig kwaliteitsmedium voor de helft van de prijs! Bovendien ontvangt u als welkomstcadeau het PBM januarinummer 2020 met als thema 'Beleggen en vermogensbeheer' er gratis bij.
Actie geldig t/m 15 april 2020. Dus wees er snel bij!

Vraag meteen uw kennismakingsabonnement aan.

Collectieve abonnementen
Draag bij aan de verdere professionalisering en deskundigheid van uw pensioenfonds door een collectief abonnement af te sluiten. Uw korting loopt op tot 30%. Bekijk in de tabel hieronder uw korting en vraag uw abonnement  aan.
https://www.pensioenbestuurenmanagement.nl/abonnementen/abonnement-product.html

 Aantal abonnementen  Korting  Prijs
 Standaard    € 185,00
 6 -25  15 procent  € 157,00
 26-50  20 procent  € 148,00
 51-100  25 procent  € 139,00
 101-200  30 procent  € 130,00
 > 200  op aanvraag  

 

 Vraag nu uw abonnement aan.