U bevindt zich op: home > Adverteren

Bereik besluitvormers in de pensioensector

Wilt u bestuurders en managers in de pensioensector bereiken? Wilt u de vermogens van pensioenfondsen beheren? Kunt u pensioenuitvoeringsorganisaties andere diensten en producten aanbieden?

Bereik de bestuurders en managers van pensioenfondsen efficiënter via Pensioen Bestuur & Management Magazine (PBM Magazine). Deze besluitvormers uit de pensioensector lezen PBM Magazine en bezoeken ons online informatieplatform om hun kennis bij te houden, voor een blik op de toekomst en om nieuwe ideeën op te doen. Als zij niet van uw bedrijf weten, kunnen ze u ook niet inschakelen. En dat terwijl de pensioensector opdrachtgever is van tal van dienstverleners. Wij bieden u de mogelijkheid om u als dienstverlener voor de pensioensector te profileren.

Online adverteren
Adverteer op onze website: een drukbezocht online informatieplatform. Uw banner op de website van PBM zorgt dat u zichtbaar wordt voor professionals in de pensioensector. Ook via de periodieke PBM Nieuwsbrief kunt u de decision makers in de pensioensector heel gericht bereiken. Vraag nu meer informatie aan via: info@pensioenbestuurenmanagement.nl, 0575-494356 of via ons contactformulier.

Adverteren in PBM Magazine
Een volwaardig kwaliteitsmedium om in te adverteren. U kunt gebruik maken van advertenties of advertorials. U bereikt rechtstreeks geïnteresseerde pensioenprofessionals. Vraag nu meer informatie aan via: info@pensioenbestuurenmanagement.nl, 0575-494356 of via ons contactformulier.

Al zo'n 70 toonaangevende aanbieders in de pensioenbranche gingen u voor.
Waaronder:
- Vermogensbeheerders
- Actuariële adviesbureaus
- Pensioen Uitvoerings Organisaties
- Communicatie-adviseurs
- Accountancy organisaties
- Compliance en governance adviesbureaus
- ICT-aanbieders
- En de nodige andere partijen...