U bevindt zich op: Home > Communicatieprijs > Meedoen 2019

PBM Communicatieprijs 2019: change ahead

Op 9 mei 2019 zal tijdens het PBM Pensioensymposium voor de 13e maal aandacht worden besteed aan best practices in pensioencommunicatie met het toekennen van de PBM Communicatieprijs 2019. De overgang naar een nieuw stelsel, in welke vorm dan ook, wordt communicatief een uitdaging van formaat. De vertrouwenspositie van de pensioensector is er de afgelopen jaren niet beter op geworden. Daarom zal, naast effectieve deelnemerscommunicatie, ook reputatiemanagement de komende jaren een belangrijk extra instrument moeten blijven in de communicatiemix.

> Inschrijven is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier.

Draagvlak behouden
Sinds de start van de prijzen in 2007 is het besef binnen de sector gegroeid dat effectieve communicatie van het allergrootste belang is. Het effect van de crisis heeft daarbij beholpen. En inmiddels weten we dat communicatie niet alleen belangrijk is om de deelnemer goed te kunnen informeren, maar ook om draagvlak te behouden voor ons pensioenstelsel. En vooral voor een verstandige koers bij het toekomstbestendig maken daarvan. Maar het besef begint ook door te dringen dat zonder een vertrouwensbasis effectieve communicatie heel lastig is. Daarom zijn initiatieven om de positie van de sector te verstevigen de komende jaren meer dan welkom.

The winner takes it all
De uitreiking van de PBM Communicatieprijs 2019 vindt 's avonds plaats, tijdens het afsluitende diner van het PBM Pensioensymposium. Daarbij zal de jury aandacht besteden aan de motivatie en inhoud van de winnende inzending, waarna ook de prijswinnaar de gelegenheid krijgt om aanpak, resultaten en tips voor anderen in een korte presentatie met de zaal te delen.

Inschrijving is geopend
9 mei 2019 lijkt nog ver, maar de tijd gaat snel. Denk vast na over uw inzending. En als u eruit bent, inzenden kan vanaf nu. Deadline is vrijdag 22 maart 2019.

> Inschrijven is mogelijk via onderstaand inschrijfformulier.


Meer informatie?
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Secretaris van de PBM Communicatieprijs:
Alfred Kool
06-53211222
alfred@koolcc.nl