U bevindt zich op: Home > Dossierreeks

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

Met ieder exemplaar uit deze serie van kwalitatieve handboeken haalt u essentiële informatie binnen. Ieder boek heeft een eigen thema en is samengesteld door professionals uit de pensioenbranche die gespecialiseerd zijn in het thema. Handig om uw kennis bij te houden én als naslagwerk. Een must voor iedereen die in de pensioensector werkt.

Bestel nu dossierreeks nummer 7, 8 of 9 en ontvang een gratis abonnement op het PBM Magazine (t.w.v. €167,50). Of neem een PBM Magazine abonnement en krijg vanaf nu elk  nieuw exemplaar uit de dossierreeks gratis thuisgestuurd.

PBM Dossierreeks nummer 5: De toekomst van ons pensioenstels€ 50,00

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

 

De toekomst van ons pensioenstelsel.

Onder redactie van Flip Klopper, Carel Petersen en Benne van Popta.

 

Kent de pensioenambitie een natuurlijke begrenzing? Op het eerste gezicht niet. Liever eerder dan later met pensioen, liever een hoger dan een lager pensioen, liever een gegarandeerd welvaartsvast pensioen dan een onzeker pensioen.

 

De financieringsbronnen van ons pensioen zijn begrensd. En daarmee ook onze ambitie. Alleen heeft nog niet iedereen dat scherp op het netvlies staan. En dat is misschien wel het grootste probleem in pensioenfondsenland, wat is gaan heten: de verwachtingskloof.

 

Prijs € 50,- (incl. 6% BTW en verzend- en administratiekosten).Prijs € 50,00