U bevindt zich op: Home > Dossierreeks

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

Met ieder exemplaar uit deze serie van kwalitatieve handboeken haalt u essentiële informatie binnen. Ieder boek heeft een eigen thema en is samengesteld door professionals uit de pensioenbranche die gespecialiseerd zijn in het thema. Handig om uw kennis bij te houden én als naslagwerk. Een must voor iedereen die in de pensioensector werkt.

Bestel nu dossierreeks nummer 7, 8 of 9 en ontvang een gratis abonnement op het PBM Magazine (t.w.v. €167,50). Of neem een PBM Magazine abonnement en krijg vanaf nu elk  nieuw exemplaar uit de dossierreeks gratis thuisgestuurd.

PBM Dossierreeks nummer 6: Gids voor uitbesteding€ 50,00

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

Gids voor uitbesteding. 
Onder redactie van mr. Flip Klopper, Gerard Krijnen RA en dr. Carel Petersen. Gids voor Uitbesteding geeft inzicht in processen, keuzemogelijkheden en de do’s en don’ts bij uitbesteding en transitie. Een must voor de pensioensector. Uitbesteding. Een fenomeen dat niet meer weg te denken is in de pensioensector. Er zullen weinig pensioenfondsen zijn die niets hebben uitbesteed en alles nog zelf doen.

 

Uitbesteden is een vak! Zoals Joanne Kellermann van DNB het treffend zei: ‘Bij uitbesteding verleg je wel het werk, maar niet de verantwoordelijkheid’. Het bestuur van een pensioenfonds is en blijft volledig verantwoordelijk. Deze gids volgt stapsgewijs het proces van uitbesteding vanaf de eerste overwegingen tot en met de heroverweging van bestaande contracten. De gids is niet alleen nuttig voor pensioenfondsen die uitbesteding overwegen, maar ook voor pensioenfondsen die al werkzaamheden hebben uitbesteed. PBM laat topdeskundigen uit professionele organisaties aan het woord die hun kennis en ervaring delen met de lezer over de vele facetten van uitbesteding. De nadruk ligt daarbij steeds op een hoge mate van praktische bruikbaarheid.

6e PBM Dossierreeks Gids voor Uitbesteding kost € 50,- (inclusief 6% btw en verzendkosten).

 Prijs € 50,00