U bevindt zich op: Home > Dossierreeks

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

Met ieder exemplaar uit deze serie van kwalitatieve handboeken haalt u essentiële informatie binnen. Ieder boek heeft een eigen thema en is samengesteld door professionals uit de pensioenbranche die gespecialiseerd zijn in het thema. Handig om uw kennis bij te houden én als naslagwerk. Een must voor iedereen die in de pensioensector werkt.

Bestel nu dossierreeks nummer 7, 8 of 9 en ontvang een gratis abonnement op het PBM Magazine (t.w.v. €167,50). Of neem een PBM Magazine abonnement en krijg vanaf nu elk  nieuw exemplaar uit de dossierreeks gratis thuisgestuurd.

PBM Dossierreeks nummer 7: Het Handboek voor Pensioenfondsen€ 75,00

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

Het Handboek voor Pensioenfondsen

Onder redactie van prof. dr. J. Frijns,
dr. C. Petersen en drs. B. van Popta.

Met voorwoord van dr. Ronald Gerritse (AFM) en mr. Joanne Kellermann (DNB)

De onderwerpen in Het Handboek voor Pensioenfondsen variëren van toezichtseisen en beleggingsbeleid tot bestuursprocessen en communicatie. Maar ook kostentransparantie, governance en internationale ontwikkelingen komen aan bod. Helder, overzichtelijk en toegankelijk in één naslagwerk.


Het Handboek voor Pensioenfondsen is onmisbaar voor bestuurders, leden van deelnemersraden en verantwoordingsorganen en alle andere betrokkenen bij pensioenfondsen.

 

Bent u abonnee van PBM?

Dan heeft u Het Handboek voor Pensioenfondsen gratis bij de september-editie 2012 van PBM ontvangen.

 

PBM geeft abonnement weg!

Hoe? Simpel. Als u nu Het Handboek voor Pensioenfondsen t.w.v. € 75,- bestelt, krijgt u een jaarabonnement op PBM t.w.v. € 167,50 gratis*!

* Heeft u al een abonnement op PBM? Dan kunt u geen gebruikmaken van deze actie, maar u kunt het  jaarabonnement op PBM wél aan iemand anders cadeau doen.

 

Klik hier om de inhoudsopgave te bekijken.

 Prijs € 75,00