U bevindt zich op: Home > Dossierreeks

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

Met ieder exemplaar uit deze serie van kwalitatieve handboeken haalt u essentiële informatie binnen. Ieder boek heeft een eigen thema en is samengesteld door professionals uit de pensioenbranche die gespecialiseerd zijn in het thema. Handig om uw kennis bij te houden én als naslagwerk. Een must voor iedereen die in de pensioensector werkt.

Bestel nu dossierreeks nummer 7, 8 of 9 en ontvang een gratis abonnement op het PBM Magazine (t.w.v. €167,50). Of neem een PBM Magazine abonnement en krijg vanaf nu elk  nieuw exemplaar uit de dossierreeks gratis thuisgestuurd.

PBM Dossierreeks nummer 8: PensioenPrioriteiten€ 75,00

Dossierreeks – een serie kwalitatieve pensioen handboeken

PensioenPrioriteiten

Onder redactie van mr. Flip Klopper, mr. Leon Mooijman en dr. Carel Petersen

Met voorwoord van prof.dr. Olaf Sleijpen (DNB)

De Nederlandse pensioensector krijgt verandering na verandering te verwerken. Stelsel, FTK, PFG, deskundigheid, communicatie, in control zijn en beleggingsbeleid staan daardoor voortdurend in de schijnwerpers.

Tijd voor een deskundig en duidelijk boek met handvatten om op een professionele manier inzicht te krijgen en overzicht te houden. PBM ging deze uitdaging aan. Het leverde een toegankelijk boek op in de PBM Dossierreeks.

PensioenPrioriteiten helpt u om grip te houden, prioriteiten te bepalen en uw kennis te vergroten. Een uitgave met auteurs die hun sporen in de pensioensector verdiend hebben. Lees PensioenPrioriteiten en doe uw voordeel!

PensioenPrioriteiten: voorkennis die volledig legaal is!

 

Bent u abonnee van PBM?

Dan heeft u PensioenPrioriteiten gratis bij het maartnummer 2014 van PBM ontvangen.

 

PBM geeft abonnement weg!

Hoe? Simpel. Als u nu PensioenPrioriteiten t.w.v. € 75,- bestelt, krijgt u een jaarabonnement op PBM t.w.v. € 167,50 gratis*!

* Heeft u al een abonnement op PBM? Dan kunt u geen gebruik maken van deze actie, maar u kunt het jaarabonnement op PBM wél aan iemand anders cadeau doen.

Klik hier voor de inhoud en het voorwoord.

 Prijs € 75,00