PBM onafhankelijk informatieplatform voor de pensioensector

Wilt u met een minimale tijdsinspanning op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen in de pensioensector? U krijgt niet te missen informatie over onderwerpen als beleggen, PFG, communicatie, risicomanagement, compliance, pensioenuitvoering/ICT en nieuwe ontwikkelingen als big data, AI etc. Kortom, over alle onderwerpen die er voor de pensioensector toe doen. Wilt u uw kennis up-to-date houden met interessante opiniërende artikelen van onafhankelijke professionals uit het veld?

Pensioen Bestuur & Management (PBM) voorziet u van alle informatie om uw pensioenfonds of pensioenuitvoeringsorganisatie te besturen. Dit mede dankzij een zeer betrokken en professionele PBM Raad van Advies en redactieraad. Met ons onafhankelijke PBM informatieplatform blijft u beter op de hoogte van wat er speelt in de pensioensector en vindt u effectievere oplossingen.

Vanzelfsprekend en eenvoudig op de hoogte blijven? Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief of vraag een proefexemplaar aan van het PBM Magazine (kwartaaluitgave).