Kijkje in de keuken van pensioenfonds Horeca

Uitgave: Pensioen Bestuur & Management (PBM) nummer 1 2021

ELLEN METAAL, UNITMANAGER MARKETING & KLANTBEDIENING PENSIOENFONDS HORECA & CATERING
Rubriek: Communicatie
Geplaatst op 28-12-2020

Kijkje in de keuken van pensioenfonds Horeca

De ontwikkelingen rondom het coronavirus raken iedereen en zeker de sectoren horeca en contractcatering. De tweede verplichte sluiting van de horeca is inmiddels een feit. De omzet valt weg, terwijl de kosten doorlopen. Er zijn steunmaatregelen van de overheid, maar duidelijk is dat klanten van Pensioenfonds Horeca & Catering een moeilijke tijd doormaken. Dat maakt 2020 ook voor het pensioenfonds zelf een jaar met andere uitdagingen dan voorzien. Maar ook een jaar van positieve ontwikkelingen.


Dit artikel is ouder dan 3 maanden, deze kunt u pas bekijken na het aanmelden voor mijnPBM.
Vul aan de rechterkant uw inloggegevens in of klik op deze link om een account aan te maken..

Inloggen: