U bevindt zich op: home > Over PBM

Samenwerking met KPS

Samenwerking PBM en KPS

PBM en KPS (kring van pensioenspecialisten) gaan de banden nauw aanhalen. De samenwerking gaat vooral gestalte krijgen in het wederzijds gebruik maken van elkaars ‘podia’. Rode draad bij de krachtenbundeling is het streven naar kwaliteit en de drive om vanuit een onafhankelijke positie een stimulerende en constructieve bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van een toekomstvisie en het ontwikkelen, delen en verrijken van kennis binnen de pensioensector.

Concrete eerste actie is om abonnees van PBM de mogelijkheid te bieden, voor zover ze nog geen deelnemer van KPS zijn, met maar liefst 50% korting in te schrijven voor  congressen van KPS. Ze betalen dan € 97,50 in plaats van € 195,- (incl. BTW). Aanmelden kan via de website van KPS (www.kps.nl ) onder vermelding van de kortingscode:

De samenwerking zal op diverse manieren zichtbaar worden. In ieder geval zullen PBM en KPS over en weer zoveel mogelijk wetenswaardigheden delen en verspreiden. Zo verschijnt vanaf 2018 in elk nummer van PBM een column van de KPS-voorzitter. Die zal tevens toetreden tot de Raad van Advies en redactieraad van PBM. Dat vereenvoudigt de inhoudelijke afstemming. Veel KPS-leden – formeel aangeduid als deelnemers – lezen PBM en kunnen zo laagdrempelig op de hoogte blijven van de vele activiteiten die KPS organiseert. Deze publicatie is bedoeld als een aanvulling op de mails die vanuit het secretariaat van KPS worden verzonden.

Ook de PBM-nieuwsbrief en website gaan aandacht besteden aan relevante KPS-publicaties en ontwikkelingen.

Omgekeerd zal KPS zowel op de site als in publicaties verwijzen naar PBM. Aanwezigheid op elkaars bijeenkomsten hoort daar ook bij.

Tot slot: KPS-deelnemers kunnen, voor zover ze dat nog niet zijn, op een aantrekkelijke wijze abonnee worden van PBM, met een korting van maar liefst 60% op de abonnementsprijs van het eerste jaar. Naast de vier goed gevulde magazines per jaar ontvangt elke abonnee ook alle andere uitgaven van PBM zoals nieuw te verschijnen boeken in de dossierreeks. Daarnaast hebben abonnees toegang tot het besloten deel van de website, met een uitgebreide archief- en naslagfunctie.