U bevindt zich op: Home > Abonnementen

PBM Magazine abonnement: voor iedere professional die pensioen serieus neemt

Met een abonnement op het Pensioen Bestuur & Management Magazine (PBM Magazine) bent u verzekerd van een onafhankelijk en kwalitatief hoogstaande informatiebron voor de pensioensector. Onze opiniërende artikelen kijken naar de toekomst van het pensioenstelsel en houden u op de hoogte van belangrijk pensioennieuws.

Thematische kwartaaluitgave
Elk kwartaal een nieuwe uitgave van het PBM Magazine met een actueel thema. De eerstvolgende thema’s zijn: 'Big data en pensioenen' (september 2019), 'Beleggen en vermogensbeheer' (december 2019), 'Reputatiemanagement' (maart 2020).

Wat kunt u verwachten? Onafhankelijke achtergrondinformatie, opiniërende artikelen en columns met een twist. Uw kostbare tijd kunt u maar éénmaal investeren, doe dit daarom in dit onafhankelijke kwaliteitsmedium, zodat u elk kwartaal in één keer volledig op de hoogte bent.

Gratis proefexemplaar
Vraag nu een gratis proefexemplaar aan en overtuig uzelf van wat onze abonnees al weten: zonder PBM Magazine kunt u uw werk niet goed doen. Wacht niet te lang met beslissen, want momenteel bieden wij u een prachtig kennismakingsabonnement aan.

Kennismakingsabonnement met 50% korting
Neem nu een abonnement op PBM Magazine en verzeker uzelf van:
  • Elk kwartaal een nieuw PBM Magazine vol achtergrondinformatie, tips en opinies;
  • Gratis toegang tot de uitgebreide pensioendatabase op de website;
  • Gratis de nieuwste uitgaven van PBM Dossierreeks – een serie van kwalitatieve handboeken samengesteld door professionals uit de pensioenbranche.

Een abonnement op het Pensioen Bestuur & Management Magazine kost €185,- excl. 9% btw per jaar. Als kennismaking geniet u het eerste jaar van het PBM Magazine voor slechts €92,50 excl. 9% btw. Dit is een hoogwaardig kwaliteitsmedium voor de helft van de prijs! Bovendien ontvangt u als welkomstcadeau het laatste deel uit de PBM dossierreeks: ‘Pensioen Topics’ (ter waarde van €75,-).

Vraag meteen uw kennismakingsabonnement aan
.


Collectieve abonnementen
Draag bij aan de verdere professionalisering en deskundigheid van uw pensioenfonds door een collectief abonnement af te sluiten. Uw korting loopt op tot 30%. Bekijk in de tabel hieronder uw korting en vraag uw abonnement  aan.
https://www.pensioenbestuurenmanagement.nl/abonnementen/aanvragen

 Aantal abonnementen Korting Prijs
 Standaard  € 185,00
 6 -25 15 procent € 157,00
 26-50 20 procent € 148,00
 51-100 25 procent € 139,00
 101-200 30 procent € 130,00
 > 200 op aanvraag 

 Vraag nu uw abonnement aan.