U bevindt zich op: Home > Communicatieprijs

Effectieve communicatie is onontbeerlijk voor pensioenfondsen.

Pensioen Bestuur & Management (PBM) wil graag bijdragen aan een betere communicatie in de pensioensector en heeft daarom al ruim voor de Wet pensioencommunicatie de PBM Communicatieprijzen in het leven geroepen. 

Kwaliteit inzendingen neemt elk jaar toe
De kwaliteit van de inzendingen neemt elk jaar toe. Niet alleen de Wet pensioencommunicatie, maar vooral de effecten van de crisis hebben inmiddels alle fondsen ervan overtuigd dat effectieve pensioencommunicatie noodzakelijk is.

Vertrouwensbasis
Zonder vertrouwensbasis is effectieve communicatie heel lastig. Daarom zijn initiatieven om de reputatie van de pensioenfondsen en de gehele pensioensector te verstevigen meer dan welkom.

Uitreiking tijdens PBM Pensioensymposium
De uitreiking van de PBM Communicatieprijs vindt plaats tijdens het PBM Pensioensymposium .

Waarom inzenden?
Omdat u werkt aan effectieve pensioencommunicatie binnen uw pensioenfonds of voor de gehele pensioensector en hiervoor erkenning verdiend. Omdat u deze wijze wilt delen met andere fondsen, zodat de pensioensector in zijn geheel de communicatie kan verbeteren. Omdat u als winnaar de ruimte krijgt om tijdens het PBM pensioensymposium uw aanpak, resultaten en mogelijke andere relevante zaken in een korte presentatie met de zaal te delen. Dit symposium wordt druk bezocht door prominenten uit de pensioenwereld. De prijzen: speciaal voor PBM in brons vervaardigde sculpturen van de bekende Nederlandse beeldhouwer Jos Gielen.

Klik hier voor de Communicatieprijs 2019.

Klik hier voor de winnaar 2018.